Menu
Košarica

Športni rekviziti in pripomočki

Zaloga: Na zalogi Šifra: 268
Dezinfekcijski robčki za vse površine in osebno raboRobčki so namenjeni za učinkovito zaščito pred bakterijami in virusi, tudi kadar ni možnosti umivanja rok. Večina bakterij in okužb se prenaša z rokami, s katerimi jih nato prenesemo na nos, usta, oči. Če se želimo zaščititi pred ..
29.90 €
Brez DDV:24.51 €
Zaloga: Na zalogi Šifra: 269
Samostoječ koš za dezinfekcijske robčke modernega dizajna.Koš je opremljen s specialno zasnovanim pokrovom z majhno odprtino za trganje robčkov, ki uporabniku omogočajo racionalno porabo robčkov.Sprednja odprtina nudi zelo higieničen način shranjevanja smeti v notranjem košu in zmanjševanje razvij..
250.00 €
Brez DDV:204.92 €
Zaloga: Na zalogi Šifra: 266
Merilniki telesne sestave ocenijo odstotek telesne maščobe z metodo bioelektrične upornosti. Z njimi ocenimo naš metabolizem v mirovanju in s pomočjo strokovnjakov pripravimo učinkovit načrt telesne vadbe.LASTNOSTI- Primeren za otroke od 6. leta dalje- Klinično preverjen- Izmeri odstotek telesne i..
130.00 €
Brez DDV:106.56 €
Zaloga: Na zalogi Šifra: 267
Nova tehnologija merilnikov krvnega tlaka!> Intelliwrap manšeta – enostavno do točnih meritev.> Hitro, enostavno in točno merjenje krvnega tlaka.> 2x60 spominskih mest za dva uporabnika.> Zaznava in opozori nepravilni srčni utrip.> Vodič za pravilno nameščanje manšete.> Klinično va..
99.75 €
Brez DDV:81.76 €
Zaloga: Na zalogi Šifra: 264
Merilnik je izdelan iz kakovostnega lesa in je namenjen merjenju gibljivosti v kolku s predklonom sede in merjenju višine. Primeren je za profesionalno (osebni trenerji, fitnes centri,…) kot tudi domačo uporabo.Je praktičen pripomoček, s katerim lahko odčitamo višino in gibljivost zadnjih stegens..
250.00 €
Brez DDV:204.92 €
Število izdelkov 1-5/5 (število strani: 1)